Нашите Предности

Прилагодено Производи

Со цел да ги намали залихите и трошоците за продажба на компанијата, да ги скрати продажните канали и брзо да одговори на потребите на потрошувачите, Aopoly ги разликува клиентите преку анализа на клиентите и усвојува насочен дизајн и производство на производи.Врз основа на големото производство во фабриките, Aopoly го дели пазарот до крај, го третира секој клиент како потенцијален пазарен сегмент и ги третира специфичните барања на секој клиент по цена што клиентот е подготвен да ја плати и да добие одреден профит. индивидуално дизајнирани, а потоа вратени во фабриката за ефикасно и брзо производство на производи кои ги задоволуваат клиентите и ги доставуваат до клиентите.

околу 1
околу 2
околу 3

1. Приспособливи услуги
Прво, класифицирајте ги клиентите, без разлика дали се трговци на мало, дистрибутери или крајни корисници, за да ги разберете разликите во потребите на клиентите;второ, класифицирајте ја големината на клиентите за да обезбедите точни податоци за купување за референца на клиентите, конечно да ја разберете позиционирањето и маркетинг стратегијата на клиентот на пазарот и да им обезбедите на клиентите персонализирани услуги.

2. Приспособливи производи
Прецизно идентификувајте ги потребите на клиентите преку синџирот на цел-средства или преку истражување на пазарот.Клиентите ни кажуваат точно што сакаат, ни ги кажуваат нивните вистински мисли или што сакаат да постигнат, во комбинација со резултатите од нашите пазарно ориентирани истражувања и обезбедуваат заеднички и заеднички потреби и ентузијазам на пазарот.Продавајте производи и производи со празна побарувачка на пазарот како референца, обезбедете им на клиентите идеи за дизајн и креирајте приспособливи производи.

3. Прилагодена имплементација
1. Прилагодете ги услугите околу стандардизирани производи и услуги
2. Создадете приспособливи производи и услуги
3. Обезбедете прилагодување на точката за испорака
4. Избор и прилагодување на производот
5. Правото на дизајн на производите и услугите им се предава на потрошувачите, а фабриката го реализира производството
6. Модуларни компоненти за прилагодување на финалните производи и услуги

Прилагодувањето не само што може подобро да ја подобри конкурентноста на претпријатијата, туку и подобро да ги задоволи потребите на потрошувачите, од корист и на клиентите и на претпријатијата.

Високо Квалитет

Покрај самостојното производство, суровини се увезуваат и од САД, Франција, Германија и други земји.Секоја серија на суровини е тестирана од лабораторијата и кога ќе се потврди дека сите ги исполнуваат барањата или нема приговор за резултатите од проверката, тие ќе бидат потпишани од надзорникот за квалитет, тогаш одделот за набавки и одделот за складиште ќе заеднички пребројте ја количината и ставете ја во складиште.Ако има какви било приговори за резултатот од тестот, тој се отфрла.

Компанијата активно врши девизни размени и соработка во производството, образованието и истражувањето и има долгорочна соработка со повеќе од десетина домашни универзитети и многу познати истражувачки институти;тој соработува со додни корисници за да спроведе заедничко истражување за проширување на полињата за примена на производи и технолошка надградба.Опремата од Германија, Швајцарија, Јапонија и Холандија, плус нашата технологија гарантира дека нашата изработка е ригорозна и квалитетот на производот е одличен.

6_Рециклирано полиестерско филаментно предиво_Рециклирање на ПЕС филаментно предиво
5_Рециклирано полиестерско филаментно предиво_Рециклирање на предиво со влакно PES
2_Рециклирано предиво од полиестерски филаменти_Рециклирање на предиво со влакно PES

Сите производствени процеси строго ги следат упатствата за работа.Тим лидерот на секоја работилница во производството ќе изврши само-инспекција.КК и раководителите на различни сектори вршат секојдневни инспекции и ги решаваат проблемите веднаш кога ќе бидат пронајдени.Секоја ролна полиетиленски влакна со ултра висока молекуларна тежина (UHMWPE или HMPE) и пара-арамидно влакно се тестира, а другите готови производи се проверуваат по случаен избор секој ден и секоја серија, а се обезбедуваат неделни извештаи за тестирање.За статистичка анализа се потребни дневни, неделни и месечни извештаи за квалитетот, а потоа состојбата на квалитетот се известува во производството.Да се ​​извршат проверки на подинспекциската работа на одделот за пакување и повторно да се проверат производите.Раководителите на различни сектори се состануваат секоја недела за да ги сумираат проблемите што се појавија во производството минатата недела, да проверат дали се решени и да формулираат добри решенија во правила и прописи и да ги спроведат на место за да се избегнат слични проблеми.

Конкурентни Цена

Ниската цена, но високиот квалитет и максималната приспособливост гарантираат дека нашите производи се конкурентни во индустријата.Најголем дел од хемиските суровини ги произведува самиот Синопек, така што цената на суровините е помала од другите фабрики.Квалитетот на полиестерските производи на компанијата е на водечка позиција во Кина, меѓу кои обемот на производство и продажба на основни влакна од полиестер е прв во светот.Излезот на UHMWPE влакна е на водечка позиција во Кина.Високиот производствен капацитет на компанијата ја максимизира производната ефикасност на континуираното масовно производство на стандардизирани производи, а трошоците за производство ќе бидат значително намалени под премисата за обезбедување стабилност на квалитетот на производот.

Para-Aramid-Fiber_1
Ткаенина
Обоено-предиво

Силната научноистражувачка сила, доволната резерва за таленти, ефикасното корпоративно управување и напредната корпоративна култура гарантираат дека постојано развиваме производи погодни за пазарот за да ги задоволиме потребите на клиентите.Квалитетот и цената на диференцираните производи на компанијата отсекогаш биле предговор на пазарот.Силните маркетинг способности на компанијата ни овозможуваат да бидеме во тек со трендовите на пазарот, што не само што дава основа за компанијата да формулира поразумна стратегија за цени, туку и на клиентите им обезбедува вредни информации.

Производството, квалитетот и конкурентните цени на фабриката значително го зголемија нашиот пазарен удел.Нашите клиенти ги користат нашите суровини од влакна за производство на различни готови производи, а исто така ги намалуваат средните врски за нашите други крајни корисници кои можат да добијат повеќе избори и да добијат поконкурентни цени.