Avantazhet tona

Të personalizuara Produktet

Për të reduktuar inventarin dhe kostot e shitjeve të kompanisë, për të shkurtuar kanalet e shitjeve dhe për t'iu përgjigjur shpejt nevojave të konsumatorit, Aopoly i diferencon klientët përmes analizës së klientit dhe miraton dizajnin dhe prodhimin e produktit të synuar.Në bazë të prodhimit në shkallë të gjerë në fabrika, Aopoly e ndan tregun deri në kufi, trajton çdo klient si një segment tregu të mundshëm dhe trajton kërkesat specifike të secilit klient me çmimin që klienti është i gatshëm të paguajë dhe të marrë një fitim të caktuar. projektuar në mënyrë individuale dhe më pas u kthye në fabrikë për të prodhuar në mënyrë efikase dhe të shpejtë produkte që kënaqin klientët dhe ua dorëzojnë klientëve.

rreth 1
rreth 2
rreth 3

1. Shërbime të personalizueshme
Së pari, klasifikoni klientët, qofshin ata shitës me pakicë, shpërndarës apo përdorues fundorë, në mënyrë që të kuptoni ndryshimet në nevojat e klientëve;së dyti, klasifikoni madhësinë e klientëve për të siguruar të dhëna të sakta të blerjeve për referencën e klientëve, më në fund të kuptoni pozicionimin e klientit në treg dhe strategjinë e marketingut dhe t'u ofroni klientëve shërbime të personalizuara.

2. Produkte të personalizueshme
Identifikoni me saktësi nevojat e klientëve përmes zinxhirit të qëllimit ose përmes hulumtimit të tregut.Klientët na tregojnë saktësisht se çfarë duan, na tregojnë mendimet e tyre të vërteta ose çfarë duan të arrijnë, të kombinuara me rezultatet e sondazheve tona të orientuara nga tregu dhe ofrojnë nevoja dhe entuziazëm të përbashkët dhe të përbashkët në treg.Shisni produkte dhe produkte me kërkesë të zbrazët në treg si referencë, ofroni klientëve ide dizajni dhe krijoni produkte të personalizueshme.

3. Implementimi i personalizuar
1. Personalizo shërbimet rreth produkteve dhe shërbimeve të standardizuara
2. Krijoni produkte dhe shërbime të personalizueshme
3. Siguroni personalizimin e pikës së dorëzimit
4. Zgjedhja dhe përshtatja e produktit
5. E drejta e projektimit të produkteve dhe shërbimeve u dorëzohet konsumatorëve, dhe fabrika realizon prodhimin
6. Komponentët modularë për të personalizuar produktet dhe shërbimet përfundimtare

Përshtatja jo vetëm që mund të përmirësojë më mirë konkurrencën e ndërmarrjeve, por edhe të përmbushë më mirë nevojat e konsumatorëve, duke përfituar si klientët ashtu edhe ndërmarrjet.

Lartë Cilësia

Përveç prodhimit të pavarur, lëndët e para importohen edhe nga Shtetet e Bashkuara, Franca, Gjermania dhe vende të tjera.Çdo grumbull lëndësh të para testohet nga laboratori dhe kur të gjitha ato konfirmohen se plotësojnë kërkesat ose nuk ka kundërshtime për rezultatet e inspektimit, ato do të nënshkruhen nga mbikëqyrësi i cilësisë, atëherë departamenti i blerjeve dhe departamenti i magazinës do numëroni së bashku sasinë dhe vendoseni në ruajtje.Nëse ka ndonjë kundërshtim për rezultatin e testit, ai refuzohet.

Kompania kryen në mënyrë aktive shkëmbime të huaja dhe bashkëpunim në prodhim, arsim dhe kërkim shkencor, si dhe ka bashkëpunim afatgjatë me më shumë se një duzinë universitete vendase dhe shumë institute të njohura kërkimore;ajo bashkëpunon me përdoruesit e rrjedhës së poshtme për të kryer kërkime të përbashkëta për zgjerimin e fushave të aplikimit të produkteve dhe përmirësimin teknologjik.Pajisjet nga Gjermania, Zvicra, Japonia dhe Holanda, plus teknologjia jonë siguron që mjeshtëria jonë është rigoroze dhe cilësia e produktit është e shkëlqyer.

6_Fije me filament poliestër të ricikluar_Fije me filament të ricikluar PES
5_Fije me filament poliestër të ricikluar_Fije me filament të ricikluar PES
2_Fije me filament poliestër të ricikluar_Fije me filament të ricikluar PES

Të gjitha proceset e prodhimit ndjekin rreptësisht udhëzimet e funksionimit.Udhëheqësi i ekipit të çdo punishteje në prodhim do të kryejë vetë-inspektimin.QC dhe drejtues të departamenteve të ndryshme kryejnë inspektime të përditshme dhe i zgjidhin problemet menjëherë kur ato gjenden.Çdo rrotull me fibra polietileni me peshë molekulare ultra të lartë (UHMWPE ose HMPE) dhe fibër para-aramide testohet dhe produktet e tjera të gatshme inspektohen rastësisht çdo ditë dhe çdo grumbull, dhe jepen raporte javore testimi.Për analizën statistikore kërkohen raporte ditore, javore dhe mujore të cilësisë dhe më pas gjendja e cilësisë i raportohet prodhimit.Kryerja e inspektimeve në punën e nën-inspektimit të departamentit të paketimit dhe ri-inspektimi i produkteve.Drejtuesit e departamenteve të ndryshme takohen çdo javë për të përmbledhur problemet që kanë ndodhur në prodhim javën e kaluar, për të verifikuar nëse ato janë zgjidhur dhe për të formuluar zgjidhje të mira në rregulla dhe rregullore dhe për t'i zbatuar ato në vend për të shmangur probleme të ngjashme.

Konkurruese Çmimi

Çmimi i ulët, por cilësia e lartë dhe personalizimi maksimal sigurojnë që produktet tona të jenë konkurruese në industri.Shumica e lëndëve të para kimike prodhohen nga vetë Sinopec, kështu që kostoja e lëndëve të para është më e ulët se fabrikat e tjera.Cilësia e produkteve poliestër të kompanisë është në një pozitë udhëheqëse në Kinë, ndër të cilat vëllimi i prodhimit dhe shitjeve të fibrave bazë poliesteri është i pari në botë.Prodhimi i fibrave UHMWPE është në pozitën udhëheqëse në Kinë.Kapaciteti i lartë prodhues i kompanisë maksimizon efikasitetin e prodhimit të prodhimit të vazhdueshëm masiv të produkteve të standardizuara dhe kostoja e prodhimit do të ulet shumë nën premisën e sigurimit të stabilitetit të cilësisë së produktit.

Para-Aramid-Fibra_1
Pëlhurë
Fije me ngjyra

Forca e fortë kërkimore shkencore, rezerva e mjaftueshme e talenteve, menaxhimi efikas i korporatës dhe kultura e avancuar e korporatës sigurojnë që ne të zhvillojmë vazhdimisht produkte të përshtatshme për tregun për të përmbushur nevojat e klientëve.Cilësia dhe çmimi i produkteve të diferencuara të kompanisë kanë qenë gjithmonë parathënia e tregut.Aftësitë e forta të marketingut të kompanisë na lejojnë të mbajmë krah për krah trendet e tregut, gjë që jo vetëm që ofron një bazë për kompaninë për të formuluar një strategji çmimesh më të arsyeshme, por gjithashtu u siguron klientëve informacion të vlefshëm.

Prodhimi, cilësia dhe çmimet konkurruese të fabrikës kanë rritur ndjeshëm pjesën tonë të tregut.Klientët tanë përdorin lëndët tona të para të fibrave për të prodhuar produkte të ndryshme të gatshme dhe gjithashtu reduktojnë lidhjet e ndërmjetme për përdoruesit e tjerë fundorë, të cilët mund të kenë më shumë zgjedhje dhe të marrin çmime më konkurruese.