Fibra me qëndrueshmëri të lartë

 • Fije me fije shumëfilamentesh poliestër PET PET PET me tkurrje dhe tkurrje me zgjatim të ulët

  Fije me fije shumëfilamentesh poliestër PET PET PET me tkurrje dhe tkurrje me zgjatim të ulët

  Fijet industriale nga poliesteri i referohen një filamenti industrial poliesteri me rezistencë të lartë dhe të trashë, me një finesë jo më pak se 550 dtex.Sipas performancës së tij, ai mund të ndahet në llojin e zgjatjes së ulët me forcë të lartë (lloji standard i zakonshëm), lloji i tkurrjes së ulët me modul të lartë, tipi i tkurrjes së ulët me forcë të lartë dhe tipi aktiv ngjitës.Midis tyre, fibrat poliester industriale me tkurrje të ulët me modul të lartë po zëvendësojnë gradualisht fibrat standarde standarde të poliestrës industriale në goma dhe produkte mekanike të gomës për shkak të vetive të tyre të shkëlqyera si forca e lartë e thyerjes, moduli i lartë elastik, zgjatja e ulët dhe rezistenca e mirë ndaj goditjes.

 • Fije fije fijesh poliamide najloni N6 me shumë filamente me qëndrueshmëri të lartë industriale FDY DTY POY

  Fije fije fijesh poliamide najloni N6 me shumë filamente me qëndrueshmëri të lartë industriale FDY DTY POY

  Poliamidi (PA), i njohur zakonisht si fibra najloni është fibra e parë sintetike që shfaqet në botë dhe është një fibër plastike inxhinierike termoplastike me veti të shkëlqyera mekanike.Molekulat e najlonit kanë grupe -CO- dhe -NH-, të cilat mund të formojnë lidhje hidrogjeni midis ose brenda molekulave, dhe gjithashtu mund të kombinohen me molekula të tjera.Prandaj, najloni ka aftësi të mirë thithëse lagështie dhe mund të formojë një strukturë më të mirë kristalore.

 • Fije me fije polipropileni PP me shumë filamente me ndotje industriale me qëndrueshmëri të lartë, me lyerje të sheshtë të zbrazët fluoreshente, ndritëse ndaj flakës

  Fije me fije polipropileni PP me shumë filamente me ndotje industriale me qëndrueshmëri të lartë, me lyerje të sheshtë të zbrazët fluoreshente, ndritëse ndaj flakës

  Aopoly ka linjë të avancuar prodhimi të fibrave të polipropilenit dhe ka shumë vite përvojë prodhimi, pajisje të sofistikuara testimi, teknologji të avancuar, shërbim të klasit të parë.Fijet e polipropilenit të lyer me dope (PP) dhe fijet e polipropilenit PP me qëndrueshmëri të lartë janë produktet tona kryesore, por nuk kufizohen në fije të sheshta PP (si me qëndrueshmëri normale ashtu edhe me qëndrueshmëri të lartë), fije PP kundër plakjes, fije PP përdredhur Hollow, fije fluoreshente PP , PP fije ndriçuese, PP fije rezistente ndaj flakës, fije PP me profil etj.

 • Pulp para-aramid PPTA FR me fibra kryesore për armaturë balistike antiplumb të ngjashme me Kevlar, Twaron, Technora Fiber

  Pulp para-aramid PPTA FR me fibra kryesore për armaturë balistike antiplumb të ngjashme me Kevlar, Twaron, Technora Fiber

  Fibra para-aramide (PPTA) e Aopoly prodhohet nga teknologjia e tjerrjes me kristal të lëngshëm nga makromolekulat e ngurtë në formë shufra (PPTA) të polimerizuara nga solucionet klorur tereftaloil (TCL) dhe p-fenilendiaminë (PPD).Para-aramid ka veti të jashtëzakonshme të forcës së lartë, modulit të lartë, rezistencës ndaj temperaturës së lartë dhe rezistencës ndaj flakës.

 • Fletë pëlhure UHMWPE HMPE HPPE Dyneema me fibra ftohëse balistike antiplumb 10D/20D/30D/50D/75D/100D/200D/350D/400D/1000D UD

  Fletë pëlhure UHMWPE HMPE HPPE Dyneema me fibra ftohëse balistike antiplumb 10D/20D/30D/50D/75D/100D/200D/350D/400D/1000D UD

  Fibra polietileni me peshë ultra të lartë molekulare (UHMWPE) e quajtur edhe fibra HMPE prodhohet nga procesi i tjerrjes së xhelit me 5 milionë fuqi molekulare PE si lëndë e parë.Fibra Aopoly UHMWPE / HMPE ofron forcë dhe modul ultra të lartë për shkak të orientimit dhe kristalizimit të saj në thelb të lartë, i cili renditet me fibra karboni dhe fibër aramid si tre fibrat speciale me performancë të lartë në botë.Fibra Aopoly UHMWPE / HMPE ka zinxhir jashtëzakonisht të gjatë molekular, për shkak të së cilës fibra ka përçueshmëri të shkëlqyer termike, kështu që është gjithashtu filli më i mirë ftohës për tekstilin.